Voetverzorging

Pedicure
De pedicure die in de praktijk aanwezig is biedt drie type pedicurebehandelingen aan. Een basisbehandeling, een uitgebreide en een de-Luxe behandeling.  

Basis
Een basisbehandeling bestaat uit het knippen van de nagels, verwijderen van overtollig eelt en wordt afgesloten met een verzorgende crème.

Uitgebreide
De uitgebreide behandeling gaat verder dan de basisbehandeling. De uitgebreide behandeling heeft als extra het behandeling van likdoorns en ingegroeide teennagels. Ook deze behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

De-Luxe
Als laatste is er een de-Luxe behandeling. Na het knippen van de nagels, het verwijderen van het eelt en het eventuele behandelen van de likdoorns en ingegroeide nagels wordt er aandacht besteed aan de rest van de voet en het onderbeen. De aanvulling bestaat uit een scrub met een voet- en onderbeenmassage. Daarna volgt er een voetmasker. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème.

De pedicure die deze behandeling verzorgt, is telefonisch bereikbaar. Neem voor verdere informatie of om een afspraak te maken contact met haar op via 06-23527354.

Christrio Gelaquer
De Christrio Gellacquer is een revolutionair product voor de natuurlijke nagel, en geschikt voor zowel de handen als de voeten. Op de teennagels wordt het vaker toegepast, omdat het daarop beter blijft zitten. Er wordt een dunne, verstevigende gellaag op de nagels aangebracht. De Gellacquer is bij ons in meerdere kleuren (tevens French Manicure) verkrijgbaar.
De gellaag moet na 4 tot 5 weken onderhouden, gecorrigeerd, worden. De oude laag wordt gevijld en er wordt een nieuwe laag overheen geplaatst.

 

Een pedicurebehandeling is goed te combineren met een gellak behandeling voor de voeten. Maar er kan ook een dubbele afspraak worden geboekt, als u zowel uw handen als uw voeten wil laten verzorgen. Neem hiervoor contact op via deze site of kijk bij de contactgegevens voor de telefoonnummers. 

Alle behandelingen zijn volgens afspraak.